Dum

jeg tror, at betjeningen troede, at jeg var dum. Jeg sad på en strand i Indonesien, da jeg fik serveret en “Watermelon juice”.  Det smagte så afsindig godt, at jeg ikke kunne lade være med at spørge tjeneren om, hvordan de lavede den. Jeg mener, det var så godt og forfriskende, at der måtte være et hemmeligt trick. Men det var der ikke og tjenere kiggede mærkeligt på mig. Det er virkelig bare vandmelon, sukker og isterninger.

- Reklame -

Jeg gider kun lave det, når jeg kan få fat i en rigtig god sød vandmelon. Jeg synes, at det så er unødvendigt at tilsætte sukker. Men det kan man godt. 

Du skal skrælle vandmelonen, fylde din blender op med melon, tilsæt evt. sukker og så kører du bare løs. Det er det. Server med et par isterninger.

Super forfriskende og en sund skænk til børnene

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her