Indikrekte grilning kan være en udfordring på en Go Anywhere. På en kulgril kan du selvfølgelig lægge kul kun i siderne (se her), men det sætter begrænsninger til størrelsen af det kød, som du vil tilberede. På gasudgaven vil jeg vove at påstå, at det nærmest er umuligt.

- Reklame -

En investering som gør noget godt bedre…rotisserie til Weber Go Anywhere (gas og kul)

Den bedste forbedring til mine Go-Anywhere (jeg har både en med kul og en med gas) er et rotisseri af mærket BBQ-Toro, som jeg fandt i Tyskland. Jeg kan ikke finde den i Danmark; men hvis du er interesseret, kan jeg evt. hjælpe – skriv til mig på kontakt@farsgryde.dk. Det er også helt klart i den dyre ende (1.000 kr.), og det synes forkert at købe tilbehør, som koster mere end grillen. Go Anywhere både i kul og gas versionen, synes jeg, er en af de mest anvendelige portable gril; med et rotisserie løfter den sig bare endnu mere…så at bruge de ekstra penge, synes jeg, giver mening.

Rotisseriet er også meget mobilt og kan skilles ad. Jeg har dog problemer med at få spydet (det består af 2 dele, som skrues sammen) skruet fra hinanden igen….det er det eneste minus. Motoren virker super … også med tunge stykker som en hel kylling … og bliver drevet af batterier. Alt i alt virkelig godt og gennemtænkt tilbehør til en mobil gril.

Rotisseriet spiller maks ift. indirekte grilning, da kødet kommer tilpas langt væk fra varmekilden. Det er også stort nok til en hel kyllig, en porchetta eller pincha…og – et ikke så sagligt argument – så er der bare noget fantastisk ved tilberedning af kød med et rottiserie.

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her