Fantastiske naboer, vi har et fantastik naboskab. Jeg har boet lidt forskellige steder, og jeg har aldrig troet, at jeg ville blive så glad for naboer. De er alle fantastiske på hver deres måde. Vi bor et fedt sted. En af dem går på jagt. Nu er det langt fra det bedste ved ham og hans kode, men hvor er det fedt, når naboen en sen eftermiddag kommer forbi og spørger, “hey, har I ikke lyst til at få 6 fasaner”. Og selvfølgelig har vi det!

Jeg går ikke selv på jagt, så når nogen siger fasan, så tænker jeg på sådan en hel en man kan købe…altså plukket og gjort klart. Men det gik så lige pludselig op for mig, at det var de ikke … ups … hvad nu?

- Reklame -

Denne misforståelse siger egentlig meget om, hvor langt der er fra supermarkedet til der, hvor vores mad kommer fra. Det gælder for grønsager, fisk, kød og ja…fasaner. Naboen viste mig, hvor let det er at trække hud og fjer fra hinanden over brystet og skære brystfilerne fra. Det tog ikke lang tid med de 6 fasaner. Jeg prøvede også at få lårene skåret fra. Men – som jeg også havde fået at vide – det er ikke besværet værd. Jeg synes umiddelbart, at det var spild at levne dem. Men efter at have forsøgt mig med 2 fasaner og studeret, hvor lidt kød der egentlig er på, så kom jeg også frem til samme konklusion.

Jeg har aldrig været så tæt på en fasan. Det er virkelig en flot fugl …og den samger godt!

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her