Du kan gøre en forskel. Naturen/miljøet er vores alles ansvar, og vi kan alle gøre vores. Anna har gjort noget ved at fokusere på bæredygtig fiskeri…du kan gøre noget ved fx. at købe fisk hos hende. Det er skræmmende, hvad der sker ved vores havmiljø. Og nej, jeg er ikke bare en frustreret lystfikser, der ikke fanger noget … jeg tror faktisk, at min manglende fangster har noget at gøre med mine evner, og ikke med hvor slemt det står til i vores farvande. 

Hvorom alt er, Anna fokuserer på fisk, der på den ene eller anden måde er fanget på en bæredygtig måde. Og der er fokus på, at fisken bliver forarbejdes i Danmark og med så lidt muligt transport, som muligt.  Det er fedt. Du har måske slet ikke tænkt over, at det kan være et problem, hvordan fisk bliver hevet op af havet. Det er jo ikke så synligt, hvad der sker under havets overflade. Men det er et problem. 

- Reklame -

Nu har jeg fået hendes fiskekasser 2 gange…det kan godt virke lidt tidligt at skrive en anmeldelse, men fisken er virkelig god. Det kan godt være, at detn er ekstra god, fordi det bare føles mere rigtigt … jeg ved det ikke, men det ændrer ikke ved, at det smager godt. Så er det også en rigtig god måde, at bliver mindet om, at spise mere fisk. Og det er ret så tilgængelig, når du nu får en kasse leveret til døren. Jeg har forsøgt mig men den dyreste kasse og den billigste (basiskassen) Hvis du har tid og lyst til at tilberede skaldyr, så kan det godt være at de dyre kasser er noget for dig. Jeg kan godt lide, at vide hvis jeg “får” sådan noget, så jeg lige kan planlægge efter det. Derfor er jeg “landet” på basiskassen, her får du altid fiskefars, laks og noget tredje fisk, som er i sæson. Super godt. Jeg kan godt lide, at der er fiskefrikadeller til junior, og det hele smager bare godt … jeg tror, at jeg nu har skrevet, at det er kanon kvalitet, ofte nok.

Kundeservicen er også i top. Jeg tror at Anna selv svarer på alle mails. Det er muligt i en periode at få kassen hver anden uge for lige at komme i gang. Det er let at ændre adresse og “kassetype”, og så kan man også supplere sin kasse med noget helt tredje. Det spiller bare…tak Anna.

Nå ja, fragten af kasserne er gratis, og fisken er pakket godt ind med køleelementer. Fisken er i øvrigt portions pakket, så du skal ikke frygte, at du skal lave alt fisk på en gang. Fiskefarsen er fx pakket 2*500 gr. Det eneste minus – som jeg lige kan se – er kasserne, som fisken bliver leveret i. De kan desværre ikke genbruges og skal smides ud … det har jeg det ikke så godt med.

Dommen!

5 ud af 5 gryder; og det er kun 5 fordi jeg ikke har flere gryder. Du finder Annas Fiskekasser her.

Annas Fiskekasser, så vores børn ikke får sådanne nul-ture som mig….

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her