Egentlig mener jeg, at du kan klare dig uden et bagestål, og det mener jeg sådan set fortsat. Men når det så er sagt, så vil jeg ikke undvære min længere. 

- Reklame -

en af de ting, som du ikke ved, at du har brug for, før du har fået det…eller med andre ord, en af de ting, som du egentlig også godt kan undvære … 🙂

I Danmark har jeg kun set bagestål i helt specifikke mål, det synes jeg er træls, eftersom jeg har en bred ovn og godt kan lide at kunne udnytte hele fladen. Derudover får jeg også gode resultater uden et bagestål…men, men, men jeg havde fødselsdag her i april, samtidig med at jeg så, at man kan få bagestål på mål i Tyskland, så sådan et ønskede jeg mig af  min tyske familie. Jeg (eller min familie) har bestil stålet her hos MetallParadies.de. De sender dog ikke til Danmark, det har jeg undersøgt, men hvis du gerne vil have et, så kan jeg måske hjælpe – kontakt mig på kontakt@farsgryde.dk.
Jeg synes, at du sagtens kan undvære et bagestål … især hvis du i forvejen har en pizzasten eller en gryde, som du bager brød på / i. Du skal også huske på, at et bagestål virkelig vejer meget (mit vejer over 10 kg.) og fylder ret så meget, så det er ikke lige så let at flytte af vejen. Så du skal lige tænke dig om en ekstra gang, før du køber et. Men når det så er sagt, så vil jeg ikke undvære mit længere.

Jeg kan godt bage brød i en gryde, men jeg kan ikke bage baguette i den. Så et bagestål er meget mere anvendelig. Bagestålet gør også virkelig en forskel. Brødet bliver mere sprødt på undersiden og hæver væsentlig hurtigere end på den almindelige ovnplade. Du kan måske se det på billedet forneden. Baguetterne på den nederste plade (den der hører til ovnen) kom ind en anelse før dem på bagestålet (foroven), og som du kan se (selvom ovnruden trænger til at blive renset), så er dem på bagestålet hævet meget mere. Jeg har også bagt brød på stålet i stedet for min gryde, og det giver også et rigtig godt resultat.

 

Dommen…et bagestål giver mening…men ikke alle har brug for det

Hvis du har pladsen, pengene, din bagegryde er for lille til alt dit bagværk og du går efter det allerbedste resultat…ja så køb et bagestål. Jeg vi ikke undvære mit længere!

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her