Fattig, du kan købe dig fattig i tilbehør til din Weber Go Anywhere. Det er utroligt, at kulkurve til en grill til 650 kr. skal koste 150-300 kr. pr stk. Jeg fandt ikke nogen i Danmark, men på Amazon.de.

- Reklame -

Weber go anywhere…en lille grill…som du kan få “store” resultater med

Jeg vil tro, at de fleste nybegyndere begår den fejl at bruge alt for mange kul. Det gælder generelt, men med en lille grill som Weber Go Anywhere, så er du sikker på, at det går galt. Hvis du vil grille direkte, så fyld kun den ene halvdel med en moderat mængde kul, så kan du tage kødet til siden uden kul, når det er ved at være færdig. Hvis du vil grille indirekte, så skal du bruge nogle få kul ude i siderne.

En kulkurv hjælper dig med at holde kulene på plads og faktisk også styre mængden. Jeg købte en takeway fra Føtex den anden dag … det er ikke så dårligt, som det lyder … men jeg skammer mig da lidt … nå anyway, maden kom i en foliebakke og den passer perfekt som kulkurv, når der grilles direkte. Hvis du klipper den midt over, så har du en kurv til begge sider. Du skal lige stikke et par huller igennem bakken med et tyk skruetrækker eller, “hvad du så end lige har”. 

Hvis du ikke lige spiser take away fra Føtex, så kan du bruge dem her fra Homeshop.dk (det er et reklamelink, men jeg handler der selv ofte og er virkelig godt tilfreds).

Pimp din Weber Go Anywhere…billigt

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her