Skuffetblev jeg, da jeg fortalte en bekendt om tanken om, at tilberede toast i et vaffeljern. Jamen, det gjorde jeg dengang, jeg læste. Hmmm…var det virkelig i et vaffeljern…nå ja, måske ikke, det var sådan en toastmaskine. Ja, ja, sådan en havde jeg også, da jeg læste, men det er bare ikke det samme. Konsistensen og smagen er anderledes … jeg vil ikke sige bedre, bare anderledes. Og så kan man tilberede flydende “ting”, som omelet i den. Og så kan æg og toast kombineres, og det er det, som denne opfølgning handler om.

Mit første indlæg om omelet og toast i et vaffeljern kan du læse her. Jeg har sidenhen kombineret toast og omelet.

- Reklame -

Når du tilbereder din toast, så lav den, som jeg har beskrevet i det oprindelige indlæg; men når du har lagt den første skive brød i vaffeljern, så laver du en lillefordybning i midten af brødet. Fordybningen skal blot sikre, at ægget ikke løber ud over det hele. Hvis du kommer til at trykke igennem brødet, så gør det ikke noget, og hvis ægget ender med at “løbe”, ja, så er det heller ikke noget problem. Du slår, så bare ægget udover brødet / fordybningen, og lægger så resten toastfyldet på. Og det er det.

Lidt om rengørring, da ægget flød lidt udover det hele, frygtede jeg det værste; men jernet har en kant med en fordybning, så overskydende dej og i dette tilfælde æg ikke løber ud over det hele. I tillæg sidder der så godt som ingenting fast til belægningen, og det der gør er utrolig let at fjerne. Som du kan se på billedet nedenunder, så var der nærmest ingen rester i jernet. Det der vat, kan let tørres af med en våd klud og evt. en opvaskerbørste (til at skubbe rester op af jernet…ikke fordi det er brændt fast).

Jeg er ret glad for mit vaffeljern fra Sage og kan anbefale det varmt, du kan købe det her hos KitchenOne. (Bemærk, at det er et reklamelink for et sted, hvor jeg selv ville handle)

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her