Nyt liv, har vores lille Weber Go Anywhere fået. Det hele startede med, at jeg købte en Yoder Pellet Smoker. Den er jeg rigtig glad for…se her. Men, at den hele tide brummer, er ret så irriterende, når man har et lille ude område og egentlig gerne vil nyde roden, når man griller. Det næste, der skete, var så, at vi købte en båd…ok, tænker du nu, det må blive en lang historie…nej bare rolig, men der skal jo også være en grill i båden. Så jeg købte en Weber Go Anywhere Gas (mere om den en anden gang). Inden den kom ned at ligge i båden, brugte jeg den i en hurtig vending om aftenen. Det gik hurtigt, var godt … ikke så godt som kul, og ikke så godt som med min Yoder, men det var stille. Så jeg fandt min kul Go Anywhere frem igen.

- Reklame -

Weber go anywhere…når I ikke er mange…det skal smage af grill…og når det skal være stille

Da jeg helt sikkert ikke skal have flere grill, så har jeg besluttet mig for at se, hvor meget jeg kan få ud af min lille Weber Go Anywhere. Den skal dog lige “tunes” lidt….den første forbedring er et termometer.

Jeg fandt dette hos Evermart.dk (det er et reklamelink). Evermart synes umiddelbart som en lidt underligt webshop, der sælger alt muligt billigt. Jeg tjekkede på trustpilot (positve tilbagemeldinger), og købte så termometeret. De har gratis fragt på alt, og jeg fik det fra den ene dag til den anden. Så jeg er godt tilfreds.

Nu har jeg ikke i detaljer tjekket, hvor præcist termometeret er….men det viser 100 grader, når jeg holder det ned i kogende vand. Jeg regner ikke med, at det er det mest præcise, og skalaen lægger heller ikke op til det. Det er også lidt irriterende, at Fahrenheit fylder mest, men sådan er det også med flere andre termometre. Jeg tænker, at det ikke kan være anderledes, da selve skalaen også fylder mest. Men, når det så er sagt, så synes det at ligne alle mulige andre, er billigt og jeg regner med, at det er præcist nok. Så det er godt nok til min Weber Go Anywhere…jeg mener, prisen på alle mulig ekstra ting, skal jo også stå mål med prisen på grillen.

Jeg fandt også dette hos KitchenOne.dk (det er et reklamelink). Det har fokus på Celcius. Du kan også købe et fra Weber, se fx. her hos TBSGrillshop.dk. Jeg må dog sige, at jeg ikke kan få mig selv til at give ca. 150 kr. (inkl. forsendelse) for ekstraudstyr til en grill, der koster 650,- kr.

Jeg målte op i midten ved håndtaget…husk at vende Weber loget på håndtaget rigtigt…det er nok pænest. Klister noget tape på og så bor et hul med et 10 mm. bor. Pas på metalspånerne, det er lidt træls af have dem til at ligge. Jeg satte låget i en papkasse, mens jeg borede hullet. Skru termometeret fast (der er en ring, den skal være yderst)…og det er det.

Pimp din Weber Go Anywhere…billigt

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her