Skal

 eller SKAL IKKE? Jeg var virkelig i tvivl om, hvorvidt jeg skulle skrive dette indlæg eller ej. Jeg vælger at skriver det, men har behov for at understrege:

- Reklame -

Jeg har på ingen måde belæg for at kunne konkludere, at der er et generelt hygiejne problem i pøsevogne eller i andre mobile fødevarevikrsomheder!

Det ved jeg nemlig absolut ingenting om. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at dele denne oplevelse og reflektere over den.

Den anden aften var jeg i København sammen med kæreste og vores søn. Junior blev sulten, så jeg bestilte en fransk hotdog i en pølsevogn. 

Manden i pølsevognen svedte pænt meget…det sker også for mig, så var er problemet? Nå ja, jeg rører mig ikke i håret i nakken,  inden jeg tilbereder et pølsebrød, som skal sælges. Nå, men det var ikke den samme hånd som rørte ved brødet… er det så ok?

Nå ja, jeg skal også lige have et papir til at putte pølsebrødet ned i. Det er jo lettest, når man slikker sig på fingeren…ups, jeg skal også lige vende pølsebrødet…ahh, nu blev min finger “tør igen”…slikke…og så skal brødet vendes igen.

Allerede ved første “slik” havde jeg fået nok…men jeg troedede, at det var løgn…og sagde først fra anden gang.

det er simpelthen noget svineri

Jeg er med på,  at der er fødevarkontrol, og at pølsevogne også er underlagt denne. Men jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor tankstationer, 7/11 osv. kan finde ud af at bruge handsker eller en tang til at røre ved fødevarer; men at dette ikke sker i pølsevogne (igen, min stikprøve er meget begrænset).

Og jeg forstår det slet ikke i disse tider. Pølsemanden, som forargede mig, nåede at fortælle, at han havde omsat for 8.000 kr. En pølse koster ca 35 kr. Han har sikkert også solgt nogle drikkevarer. Men lad os sige, at han har langet 200 portioner mad over disken. Nogle, har sikkert fået mere end en. Så der har måske været 150 kunder, som … hvis der er blevet slikket på “hver af dem”, og pølsemanden er syg (hvad jeg jo ikke har grund til at antage, men hvad nu hvis)… også kunne blive syge…hmmm?

COrona eller ej…jeg kommmer ikke til at bestille fast food steder, hvor der ikke bruges handsker eller en tang…gør du?

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her