Sovs… skal der til. Det kan vi vel alle blive enige om. Ikke desto mindre vil jeg tro, at de fleste af os vælger at købe den og ikke lave den fra bunden. Det gælder måske ikke så meget en pandesovs, men laver du din Bearnaise eller din Mornaysovs fra bunden? Jeg må indrømme, at nej, det har jeg ikke gjort.

Hjemmelavet sovs, skal der til

… før nu. Jeg må også indrømme, at jeg slet ikke har haft overblik over, hvad der egentligt findes af forskellige slags sovs. Jeg blev nysgerrig, da jeg så Masterchef, og der var mere fokus på sovs, end der tidligere har været.

- Reklame -

Efterhånden er jeg ret selektiv, når jeg køber en kogebog. Det er for ofte, at jeg falder for en, bladrer i den og så bare har den til at stå. Men da jeg stod med Gorm’s Sovs i hånden var jeg sikker på, at den ville bruges flittig…og det er den.

Det indledende “snak”, er begrænset til noget relevant, så er bogen meget velstruktureret. Du kan selvfølgelig slå en specifik sovs op, men opskrifterne er også grupperet efter typer samt hvad de passer til. Billederne er flotte – jeg synes kogebøger er så kedelige udenbilleder – og vejledningerne er i orden (Som minimum er der et sted, hvor vejledningen ikke er helt ok for mig, da det er uklart hvilken temperatur elementerne skal røres sammen ved…i det mindste for mig – men hey, det der er uklart for mig, kan være indlysende for andre … så det skal ikke trække ned og afholde dig af at købe bogen – synes jeg). Bogen spænder også bredere en du måske opfatter som en sovs og rummer opskrifter på fond, ketchup og meget mere.

Alt i alt en virkelig god bog / opslagsværk, hvor du har de sovs m.m., som du skal bruge, samlet

Dommen!

Hvis du et til kogebøger … så skal den stå på din hylde.

Du kan købe bogen her (bemærk, at det er et reklamelink).

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her