kom den før tid! Og jeg er vild med deres slogan. På et “Street Food Market” ved Rørvig, blev jeg inspireret af nogle unge fyre, som lavede pizza på en gas pizzaovn. Jeg har jo været nødt til at sætte min hos min svigermor (se her), og jeg savner at have en hjemme.  

- Reklame -

De unge mennesker brugte en ovn fra Roccbox, jeg spurgte ind til, hvorfor den og ikke Ooni. Det var mere fordi de havde købt den inden de havde hørt om Ooni. Jeg havde lidt indtryk af, at han i dag ville købe en Ooni. Jeg undersøgte det på nettet og kom frem til, at det skulle være en Ooni. Ikke mindst fordi de netop har lanceret den store model. Bemærk i øvrigt at den nogle steder bliver kaldt 16 XL.

Jeg købte min på eu.ooni.com (der findes ikke noget, som hedder XL i øvrigt). Jeg slog til, da de før jul havde 20% rabat på alt. Jeg ved ikke om det var et tilfældet, eller om de har det ofte. Det spillede rigtig godt, de har gratis forsendelse over et vis beløb, og er lidt billigere generelt end de danske web shops. Man kan ikke ringe til dem. Den måde de kommunikerer med mails på virkede lidt forvirrende på mig. Der var lang leveringstid på produktet. Jeg bestilte slut November med levering til marts. Jeg fik ret tit en mail om, at de fortsat har min ordrer. Nogle synes sikkert at det er godt, men mit udgangspunkt er ligesom, at de ikke smider den ud. Da produktet blev sendt før tid, skabte det også lidt forvirring. Jeg havde købt 2 ting, der stod at begge dele var i pakken…men ovnen kom særksilt et stykke tid senere. Så jeg blev usikker på, om det var en fejl, om den rent faktisk var sendt før tid eller hvad der nu måtte være sket. Man kan ikke ringe til dem, men deres email support er gode og svarer hurtige. Deres chat support er til gengæld ikke til meget hjælp, da de tilsyneladende ikke kan slå din ordre op. Men helt klart en anbefaling (jeg får i øvrigt ikke noget ud af at reklamere for dem).

Af danske webshops har Homeshop.dk den og KitchenOne.dk (det er til gengæld reklamelinks…jeg handler selv hos begge). 

Forneden er nogle “unboxing” billeder. Det synes at være en lækker ovn i rigtig god kvalitet. Var der noget som overraskede mig positivt? Nej, jeg har altid tårnhøje forventninger … haha. Var der så noget som overraskede lidt negativ? Nej, egentlig heller ikke, det var nok snarere nogle ting, som jeg studsede over:

1. Den er er virkelig stor. Det er måske lidt skørt, at blive overrasket over det. Jeg kan jo se målene af den på nettet. Men når den lige står foran dig, så er den stor. Den er ikke stor nok til at have 2 pizzaer i, men jeg kan godt lide det, fordi du selvsagt kan lave en større pizza og der er plads til at finde et sted, hvor den får jævnt med varme alle steder uden at blive brændt.

2. Når man bestiller på eu.ooni.com, skal du vælge hvilket land, du skal bruge den i. På gr. af at gastrykket i flaskerne er forskelligt. Jeg var lidt usikker på, hvordan den danske 30 mBar tilslutning er og om jeg kan bruge slangen fra min Weber. Du kan se et billede forneden, min slange passede så ikke. Men du kan bestille den hos fx. HomeShop.dk (se link foroven) eller hos eu.ooni.com (der er den så godt nok udsolgt i skrivende stund)

3. Da jeg bestilte ovnen, synes jeg, at der stod, at slangen følger med (altså på eu.ooni.com). Eftersom der eksplicit står på de danske sider, som fører ovnen, at det gør der ikke, tjekkede jeg igen på Ooni’s hjemmeside.  Når du læser lidt nærmere, så følgernde den faktisk ikke med for den danske model. Der er en eller anden forklaring om, at slagerne er så let tilgængelig…men så burde de jo sælge oven billigere; og ikke sælge slangerne som ekstra udstyr (15 EUR). Det må jeg sige irriterede mig lidt. Nå, det er sikkert glemt, når jeg laver den første pizza

4. Bestil et cover. Den er svært at jonglere rundt med. Jeg har lige bestilt et cover, og jeg regner med, at det har en hank e.l. så man lettere kan bære den. Og så kan den også stå et eller andet beskyttet sted udenfor. 

Nøj, hvor jeg glæder mig til at komme i gang

 

 

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her