Usundt

det smager så godt, at det ikke kan være sundt. Mos af søde kartfoler har en så fantastisk sød smag, at jeg tænkte, at det ikke kan være sundt. Jeg var nødt til at slå det op…og rent faktisk er det sammenlignelig med almindelig kartofler. Altså, de er forskellige med hver deres “fordele”…men den søde smag er på ingen måde et udtryk for, at det er så usundt som slik. 

- Reklame -

Ingredienser til 1 person

  • 1 stor sød kartoffel eller en pakke økologiske. De økologiske er ikke så store, til gengæld er de dyrere…men jeg plejer at købe økologisk, når jeg kan.
  • 25 gram smør
  • En halv lille håndfuld kviste timian
  • Evt. lidt salt – jeg prøvet at undgå det, når jeg laver mad til lillemand

Tid ~ 25 minutter

Fremgangsmåde


Skræl de søde kartofler og skær dem i grove tern. Kom den i en gryde og kog dem i 25 minutter. Hæld vand fra og mos dem (Jeg kan anbefale at bruge en kartoffelmoser, se et udvalg her hos KitchenOne – bemærk at det er et reklamelink for en forretning, hvor jeg selv handler). Samtidig med at du moser, tilføjer du smørret og timian – altså ikke selve grene, men pluk “bladene”. Smag evt. til med salt.

Min søn er ret vild med mosen, måske også fordi han er med til at lave det. 

det smager så godt, at det burde være usundt

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her