N

år du lige står og mangler noget tilbehør til maden, så er her 2 forslag. Du kan gøre mere eller mindre ud af dem, men her er 2 hurtige versioner med kun få ingredienser.

- Reklame -

Ingredienser til 3-4 personer

  • 4 svampe
  • smør
  • evt. timian eller rosmarin og finthakket hvidløg
  • 1 pakke Pak Choi, der plejer at være 4 i en pakke
  • olivenolie
  • noget finthakket hvidløg

Tid ~ 15 minutter

Fremgangsmåde

Rens svampene og læg et par klatter smør oven i den. Læg evt. først noget hvidløg og timian eller rosmarin på … dvs. smøret skal ligge øverst. Læg svampene i et ovnfast fad.

Pak Choi, her skærer du lidt af bunden og løsner bladene. Skyld alle blade godt. Smid dem i en stor dyb pande, sammen med hvidløg og godt med olivenolie.

Svampene sætter du i en ovn eller hvis du griller indirekte på din gril. Det kommer sig ikke så nøje med temperaturen…ved 200 grader skal de have ca. 15 minutter. Pak Choi’en steger du til den falder lidt sammen men stadigvæk har bid..det tager 5-10 minutter. Smag begge retter til med salt.

Og mere skal der ikke til for at have noget velsmagene tilbehør…her til grillede nyretapper

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her