Mange… der er rigtig mange bøger om dette emne. Jeg har to af dem.

Da jeg købte min juice-maskine for et par år siden, købte jeg selvfølgelig også et par bøger om, hvad sådan en kan bruges til. Der er en del at vælge imellem, jeg endte op med at købe nedenstående 2, da de er ret fyldestgørende og har pæne og inspirerende fotografier. (Jeg gider simpelthen ikke kogebøger, hvor man ikke kan se slutresultatet og får lyst til selv at gå i gang)

- Reklame -
  • “Safter” af Søren Ejlersen & Umahro Cadogan – 249,- kr.  (plus fragt) og kan købes her*
  • “Juice & Co.” af Louisa Lorang – 99,95 kr. (som e-bog) og kan købes her*
    *Bemærk, at det er reklamelinks for steder, hvor jeg selv ville / har handlet

Skal man virkelig bruge 2 bøger om emnet…svaret er helt sikkert NEJ

Nej, man skal virkelig ikke bruge mere end en god bog. Jeg bruger dem ikke så meget, men en bog er en virkelig god ide til at komme i gang med at bruge sin juicer og til at få inspiration til, hvad der kan juices, og hvad der passer godt sammen. Jeg har i mellemtiden også fået en gadget til at lave smoothier, og begge bøger har en sektion om dette…jubii.

Om bøgernes indhold
Begge bøger gør sig nogle “tanker om emnet” hvor Safter kort supplerer med de forskellige typer af maskiner (men den del er ret overordnet) og så er der sektioner om Juices, Shot, Smoothier og Shots. Begge bøger er på ca. 220 sider. Jeg har ikke sammenlignet opskrifterne og antallet af opskrifter, men i begge er der mere end rigelig til at få inspiration og til at komme i gang; og opskrifterne er godt forklaret og let tilgængelig i begge bøger.

Udseende og opbygning
Det er selvfølgelig smag og behag. Men der er langt flere fotografier i “Safter” og fotografierne (synes jeg) er flottere. “Safter” er også lettere at danne sig et overblik, eftersom indholdsfortegnelsen og dermed også opbygning synes meget mere stuktureret. Men “Juicer & Co.” er på ingen måde dårlig.

Dommen!

“Safter” 

Hos mig får den 5 ud af 5 gryder. Det er min favorit og det er den, som står tættest på køkkenet. Hvis du skal have en bog (og prisen ikke er afgørende), så er det den.

“Juice & Co.”

Hos mig får den 3 ud af 5 gryder. Jeg synes ikke, at prisforskellen er så stor, og den er bare ikke lige “så lækker” og inspirerende.

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her