Hvor kan man købe den rigtige udskæring til noget rigtig BBQ? Jeg er helt alene hjemme denne weekend. Ingen kæreste, ingen baby. Det var første gang i lang tid. Jeg havde helt glemt, hvordan det er. Jeg nød da at være alene, men jeg er glad for, at de kommer hjem i dag. Da jeg faktisk savner min lille familie. Men lørdag aften skulle det stå på rigtige spareribs med en ven. Jeg har tidligere fået en slagter til at skøre nogle ordentlige kødfulde kamben til mig; men hvor kunne det være rart, hvis man bare kunne bestille dem på nettet…og det kan du på Steak-Out.dk

Steak-Out har forskellige slags ribs. De har Duroc Spareribs, som de skriver er meget kødfulde men også meget fede. Så har de Iberico Baby Back Ribs, hvor det påpeges, at det er til dem, som går op i kvalitet frem for kvantitet. Jeg forstår godt, hvad Steak-Out mener. Spareribs er skåret af brystflæsk, så de vil da helt sikkert være fede. Men er de mere fede, end hvad man er vant til? Og Baby Back Ribs er skåret af svinekam, og der har slagterne en interesse i at levne så lidt kød på benet som muligt. Men er der så slet ikke noget kød på? Jeg går jo efter kvalitet og kvantitet. Så jeg havde ønsket mig, at beskrivelserne på hjemmesiden var endnu mere specifikke om, hvad man kan forvente. Når det så er sagt, så er det en rigtig informativ side, hvor handelsbetingelser og selvfølgelig også informationer om produkterne fremgår ret tydelig. Så det er bare mig, som gerne vil have skåret det endnu mere ud.

- Reklame -

Så jeg ringede til dem og fik fat i en rigtig sympatisk og hjælpsom person, der forklarede mig det hele nærmere. Han havde faktisk dagen forinden selv lavet Duroc Spareribs. Begge ribs er gode. Spareribs er fede, men der er også meget kød på, og mht. Baby Back ribs, havde de faktisk undersøgt om det var muligt for deres leverandør at levne ekstra meget kød på benene, men det ville have været blevet for dyrt. Når det så var sagt, så er der selvfølgelig kød på dem. Jeg fik også tips om tilberedningen. Spareribs skal 2 timer i folie, det skal baby back ribs ikke. Selv ville han købe Duroc Spareribs, så det gjorde jeg.

Jeg hentede dem selv på deres lager i Brøndby, da jeg alligevel kørte lige forbi den dag, og så sparede jeg fragten på 65 kr. De deler lagerhallen med andre, så man skal lige orientere sig lidt for at finde det (men det er ikke noget problem, der er skilte), og så skal man ringe til et nummer (som blev taget med det samme), hvorefter en kommer med varerne efter et stykke tid. Så det spillede godt.

Jeg bestilte 9,5-10 kg. til 63 kr. kg. Så pakken kostede 614 kr. En meget rimelig pris for et kg. ben. Jeg har ikke gidet tjekke om vægten passer, men hvorfor skulle den ikke gøre det. Man får 4 frosne sider, som hver især er svejset ind i folie. Så det er nogle store stykker kød på 2,5 kg. hver.

Min grill er 57 cm i diameter og kødet kunne lige netop være der. Så det er ret store stykker kød, og de virkelig er meget kødfulde med en fantastisk smag. Der er nok til 2 voksne, og de var på ingen måde for fede. Jeg havde nu også trimmet den for det værste fedt, men det er jo almindeligt, og der var på ingen måde for meget spild.

Der er faktisk ikke meget, der skal skæres bort.
Det tog ikke lang tid at trimme kødet.
Min 57 cm. Weber – kødet kan næsten ikke være på den. Det er kødet, som det så ud efter, at jeg havde trimmet det.

Dommen!

Steak-Out.dk er en anbefaling værd, og jeg kommer helt sikkert til at handle der igen. Ved vareudleveringen mødte jeg en anden tilfreds kunde, som havde handlet hos dem flere gange. Og i øvrigt kan du læse om mange andre tilfredse kunder på Trustpilot. Hos mig får I 5 ud af 5 gryder. Tak for mad!

- Reklame -

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Indtast din email her